Hop til hovedindholdet

Videnskabsklubben logo

Videnskabsklub for familier: Kemi


Dato og tid

Lørdag d. 6. april 2024 kl. 12:00 til 14:30

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 6. april 2024 kl. 09:00

Sted

Hedehusene Bibliotek, Hovedgaden 516B, 2640 Hedehusene Hedehusene Bibliotek
Hovedgaden 516B
2640 Hedehusene

Videnskabsklub for familier: Kemi


Arrangementsbeskrivelse

Husk at tilmelde det samlede antal personer fra din familie, som deltager - både børn og voksne. Der er et begrænset antal pladser.

I Videnskabsklub for familier får børn og voksne (far, mor, tante, farfar eller en voksenven) mulighed for sammen at fordybe sig i et naturvidenskabeligt emne. Det er gratis at deltage.

Denne lørdag er emnet kemi, dvs. læren om atomer og grundstoffer, og hvordan de kan sidde sammen i molekyler og materialer. Vi skal blandt andet spille Det Periodiske System Spil, undersøge hvad der sker i en (ny) ble og finde det mystiske molekyle

Alle deltagere skal prøve at være forskere, og dagen kommer først og fremmest til at gå med forsøg og aktiviteter. Vi skal stille spørgsmål, undersøge og sammen blive klogere på den verden, vi lever i.

Aktiviteterne er rettet mod 8-12-årige børn, men yngre og ældre søskende er også velkomne. Alle børn skal ledsages af mindst én voksen (+18 år). Én voksen må naturligvis gerne have ansvaret for mere end ét barn.

Underviserne er Videnskabsklubbens super dygtige mentorer, som alle er gymnasielever.

Det faglige indhold er udarbejdet af forskere og professionelle videnskabsformidlere.

Obs! Vær venligst opmærksom på, at du som forælder/værge ved tilmelding bliver bedt om at tage stilling til, hvorvidt du vil give dit samtykke til, at der må tages billeder samt lyd- og videooptagelser på familieklubben.

Deltagelse på Videnskabsklubbens familieklubber er gratis – og det ønsker vi, at det bliver ved med at være. Derfor er Videnskabsklubben afhængig af at promovere vores aktiviteter gennem billeder, lyd- og videooptagelser overfor fonde, virksomheder, beslutningstagere og mulige deltagere i Videnskabsklubben samt deres forældre.

Videnskabsklub for familier er sponsoreret af Villum Fonden.

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Videnskabsklubben
Sarah Kirkegaard Verver

Tlf: +45 61107118
sarah@videnskabsklubben.dk

Kontaktinformation til arrangør

Videnskabsklubben
Sarah Kirkegaard Verver

Tlf: +45 61107118
sarah@videnskabsklubben.dk